Instagram’da GT Ne Demek?

Instagram, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan bir sosyal paylaşım platformudur. 2 sene içerisinde en çabuk büyüyen uygulamalar arasında en üst sırada yer alan Instagram uygulaması kendine has özellikleriyle herkesin gönlünü fethetti. Instagram’da bugün merak edilen ve herkesin kullanmış olduğu kelimelerden biri olan GT sözcüğünün ne anlama geldiği konusunda sizlere püf noktalar vereceğiz. İlk etapta Instagram uygulamasını biraz tanımaya ne dersiniz? Instagram platformunu diğerlerinden ayıran en temel özelliklerinden birisi ise takipçilerin beğendiği gönderilerde paylaşım yaparken yaşadıkları zorluklar. Ayrıca takip istekleri de diğer sosyal paylaşım sitelerinden farklılık göstermekte ve gönderilen takip isteklerine geri takip isteği bulunmaktadır. Peki, Instagram’da GT ne demek? Neden herkes fotoğrafların altına GT yazıyor? Instagram’da GT ne işe yarar?

Geri Takip yani GT Nedir? Nasıl Yapılır?

Beğendiğiniz yada takip etmek istediğiniz bir sayfayı takip edebilmek için sayfa kullanıcısına takip isteği göndermeniz gerekmektedir. Bu takip isteği de gönderildiği yerden onaylandığında GT yani geri takip bildirimi ile karşılaşılmaktadır. Bu bildirim takip etmek istediğiniz yada sizi takip etmek isteyen kişilerin isteklerini onaylamak ve karşılığında onu da takip edebilmek için bir istek göndermek olarak düşünülebilir. Sizlerde böyle yaparak kısa sürede bir çok kişinin sizi takip etmesini sağlayabilir ve kısa sürede takipçi sayınızı doğal yollar ile arttırabilirsiniz. Instagram’da başkalarını takip ederek kısa sürede sizlerin de başkaları tarafından takip edilmenizi sağlayabilirsiniz. Instagram’da sizleri takip etmeyen kişileri de tespit edip onları takipten çıkarsanız daha kısa sürede daha çabuk takipçilere ulaşabilirsiniz.

Instagram’da sizleri takip etmeyen kişileri tespit edebilmek için Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Görüntülenir? başlıklı yazımız sizlere yardımcı olacaktır, bu yazıda paylaştığımız uygulamalar ile birlikte sizlerde sizleri takip etmeyenleri bulup unflayabilirsiniz. Instagram’da GT kelimenin anlamı, geri takip et anlamını taşımaktadır. “beni takip edenleri bende geri takip ederim” gibisinden bir anlam oluşmaktadır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş