Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi – Takip etmeden profili görme nasıl yapılır? Instagram’da her kullanıcı isterse profilini gizli yapılabilir. Böylece hesap takip etmeyenler tarafından görülemez. Dolayısıyla birçok kişi farklı nedenlerden dolayı bu gibi profilleri nasıl görebileceğini sorgular.

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi

Normal koşullarda bunları görebilmek için takip etmeniz gerekir. Ancak bazı durumlarda bunu yapmadan çözüm aranabilir. Bu noktada da devreye siteler ve programlar girer. Bunlar oldukça fazla olup en çok kullanılanlardan bazıları aşağıda olduğu gibidir;

  1. Ghostegro
  2. Scout
  3. Lili
  4. Ghosty
  5. Postegro
  6. Bestwhozi

Instagram’da nasıl instagram gizli hesap görüntüleme nasıl yapılır diyorsanız, bu seçenekleri tek tek inceleyebilirsiniz. Ancak bu tür sitelerin ve uygulamaların, Instagram tarafından desteklenmediği bilinmelidir. Program ve siteler sizin hesabınıza giriş yapmayı isteyebileceği için dikkatli olmanız gerekir. Yazı bilgilendirme amacıyla kaleme alınmış olup kullanımdan dolayı sorumluluk size aittir.

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi: Ghostegro

Ghostegro, günümüzde en çok bilinen takip etmeden profili görme uygulamalarından biridir. Android için sunulmakta olup ilk olarak yüklemeniz gerekir. Yükleme tamamlandıktan sonra kullanıcı bilgileri ile giriş yapılır.

Bundan sonra sadece kimin gizli hesabını görmek istiyorsanız bunu yazmanız yeterlidir. Sahip olduğu genel özellikler şöyledir;

  1. Kolay bir kullanımı vardır.
  2. Fotoğraflar ve videolar telefonunuza indirilebilir.
  3. Hikayeler anonim olarak izlenebilir. Böylece karşı taraf gördüğünüzü fark etmeyebilir.
  4. Profilinizi diğerlerine gizleyebilirsiniz.
  5. Profilinize bakanları görebilirsiniz.
  6. Hesapların profil resimlerini büyütebilirsiniz.

Ghostegro düşük bir boyutta olduğu için cihazınıza indirilebilir. Instagram gizlilik hesap görme sitesi olarak kendi hesabına da sahiptir.

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi: Scout

Instagram için mevcut olan çok sayıda hesap görme uygulaması vardır. Bunlardan bir tanesi de Scout’tur. Instagram gizli hesap görme uygulaması seçeneklerinden olup öncelikle telefonunuza yüklemeniz gerekir. Ardından da kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapılır.

Sonrasında ise görmek istediğiniz hesabın kullanıcı adı girilir. Uygulamanın sahip olduğu ana özellikler aşağıda olduğu gibidir;

  1. Beğenileri görebilirsiniz.
  2. Instagram profil resmini büyütebilirsiniz.
  3. Fotoğrafları HD olarak görebilir, yakınlaştırabilirsiniz.
  4. Yorumlara bakabilirsiniz.

Aplikasyonun boyutu küçük olup kullanımı da oldukça kolaydır.

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi: Lili      

Lili Instagram gizli hesap görme programı olarak günümüzde birçok kişi tarafından bulunur. Android cihazlarda olduğu gibi iOS cihazlar için de kullanılabilir. Uygulamayı kullanmak için ilk olarak yüklemeniz gerekir. Ardından da kullanıcı adınız ve şifreniz girilir.

Bundan sonra ise yalnızca kimin hesabını görmek istiyorsanız, adını girmeniz gerekir. Bundan sonra profil görülebilir. Aplikasyon bunun dışında da zengin özelliklere sahiptir. Ana hatları ile bunlar aşağıda olduğu gibidir;

  1. Resimleri full HD olarak kaydedebilirsiniz.
  2. Fotoğrafları istediğiniz gibi yakınlaştırabilir, böylece rahat şekilde inceleyebilirsiniz.
  3. Profil fotoğrafını büyütebilirsiniz.
  4. Profilleri kimin takip ettiğini görebilirsiniz.
  5. Yüksek kaliteli videolar ve fotoğraflar kayıt edebilirsiniz.
  6. Takip edilen profilleri görebilirsiniz.

Bunların yanı sıra Lili kolay bir kullanıma da sahiptir. Dolayısıyla zorluk çekmeden yararlanmanız mümkündür. Aplikasyon boyutu düşük olduğu telefonlarınıza kolay bir şekilde yüklenebilir. Instagram gizli profil görme sitesi olarak kendi sitesine sahiptir.

Lili Premium APK (Sınırsız Hesap Bakma) 2022 PRO yazımız ilginizi çekebilir.

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi: Ghosty

Instagram gizli hesap görme için Ghosty de bilmek isteyebileceğiniz programlar arasındadır. Gizli hesapları görmek istiyorsanız, öncelikle giriş yapmanız gerekir. Ardından da ekranın sağ üst köşesinde yer alan get started freekısmına dokunulur.

Bundan sonra 14 gün süresince ücretsiz ve sınırsız olarak kullanmak için bilgilerinizi girerek, üye olmanız gerekir. Ardından da arama bölümüne kullanıcı adı girilerek aratılır. Ghosty, bunun yanı sıra farklı özelliklere de sahiptir. Ana hatları ile bunlardan şu şekilde bahsedilebilir;

  1. Hesaptaki resimleri büyütebilirsiniz.
  2. Fotoğrafları veya videoları indirebilirsiniz.
  3. Profilinizden galerinize video, fotoğraf indirebilirsiniz.
  4. Profilleri izleyebilir, takip edebilirsiniz.

Bunların yanı sıra kolay kullanımı olduğu için rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Düşük boyutlu olduğu için sorunsuz olarak cihazınıza yüklenebilir.

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi: Postegro

Postegro, tıpkı Lili gibi en çok bilinen Instagram gizli hesap görme aplikasyonları arasındadır. Özellikle gizli hikayeler için birçok kişi tarafından incelenir.

Programı kullanabilmek için ilk olarak giriş yapmanız, ardından da kullanıcı bilgilerinizi yazmanız gerekir. Ardından da gizli hesaplarını görmek istediğiniz kişiler aratılır. Uygulamanın ana özellikleri aşağıda olduğu gibidir;

  1. Profil resmi büyütülebilir.
  2. Android ve iOS cihazlarda kullanılabilir.
  3. Ücretsiz versiyonu mevcut olup sınırlı olsa da gizli hesapları açmanıza yardım eder.
  4. Hikayeleri, videoları ve fotoğrafları indirebilirsiniz.

Aplikasyon kolay kullanıldığı için rahat bir şekilde anlaşılabilir.

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi: Bestwhozi

Bestwhozi, günümüzde en çok bilinen takip etmeden profili görme uygulamaları arasındadır. Eğer bunun nasıl kullanıldığını merak ediyorsanız, öncelikle aplikasyona giriş yapılır. Ardından da kullanıcı bilgileri ile şifre yazılır.

Kimin hesabını görmek istiyorsanız kullanıcı adı bu esnada girilir. Böylece son olarak sonuçlar incelenir. Bestwhozi, gizli profilleri görmenin yanı sıra farklı özelliklere de sahiptir. Bunlar ana hatları ile aşağıda olduğu şekildedir;

  1. Hikayeler gizli bir şekilde izlenebilir.
  2. Instagram’da takip ettiğiniz, ancak sizi geri takip etmeyen kişiler bulunabilir.
  3. Takipçiler ve takip edenler kontrol edilebilir.
  4. Sizi takipten bırakanlar listelenebilir.
  5. Bir kişi takibi bıraktığında bildirim gelebilir.

Aplikasyon kolay bir kullanım sunduğu ve düşük boyutlu olduğu için pratik yapıdadır. Gizli Instagram hesabı görme siteleri arasında kendi sitesine sahiptir.

İnstagram Gizli Hesap Görüntüleme

Instagram’da gizli hesapları görmek istiyorsanız, üçüncü parti uygulamalarının yanı sıra bilmeniz gereken farklı seçenekler de vardır. Bunlardan biri Instagram’a bilgisayardan girmedir. Her ne kadar burada özellikler daha az olsa da size aradığınız sonuçları verebilir.

Takip etmeden profili görme için yalnızca resmi sitesine bilgisayardan girmeniz gerekir. Bir dönem hatırlanabileceği gibi gizli hesaplar, bu şekilde görülebilmiştir. Ancak platform bu durumu düzeltmiş olabilir. Bu durumda farklı çözümleri denerseniz, çözüm bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/shorts/dka3lmq5cAE

Fake Hesap Açma

Sosyal medya platformlarında fake hesaplar sık sık görünür. İnsanların bunları farklı nedenlerden dolayı açar. Eğer bir hesabın içeriklerini görmek, ancak kendi hesabınızdan takip etmemek istiyorsanız sahte bir hesap siz de açabilirsiniz.

Ancak Instagram gizli hesap görme için dikkatli olmanız gerekir. Zira Instagram sahte hesapları sık sık inceleyerek kapatır. Dolayısıyla böyle bir durumun yaşanmaması için söz konusu hesaba hızlı bir şekilde takip isteği atmanız ardından da onaylandığı gibi incelemeniz önerilir. Böylece kısa süre içinde istediğiniz sonuçlar bulunabilir.

Böylece karşı taraf sizin kendisini takip ettiğinizi fark etmeden hesabını inceleyebilir, kim olduğunuzu gizli tutabilirsiniz.

İnternetten Yararlanma

Eğer  bir gizli hesabın fotoğraflarını görmek istiyorsanız, çok bilinmese de internet tarayıcılarının görseller ekranından da yararlanabilirsiniz. Bilindiği üzere görseller üzerinden sadece yazı ile de görsel ile de arama yapabilir. Böylece o resme en yakın görseller gösterilir.

Eğer Instargam’da kapalı hesapları görme sitesi ücretsiz seçenekler arıyorsanız, tercih edebileceğiniz yöntemlerden biridir. Bu kapsamda Google Chrome, Yandex, Opera, Mozilla Firefox ve Internet Explorer gibi tarayıcıları açmanız, ardından da ilgili hesaba ait bir fotoğraf aracılığıyla taratmanız gerekir.

Böylece buna en yakın sonuçları ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Farklı tarayıcılar farklı resimler göstereceği için tümünü incelemeniz önerilir. Böylece kısa sürede sonuçlara ulaşmanız mümkündür. Ayrıca ilgili hesabın adını soyadını da görsellerden aratarak sosyal medya içeriklerini görmeyi deneyebilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş