2.El Konteyner Ev Fiyatları

2. el konteyner ev fiyatları yaşanan büyük depremlerden sonra çok sayıda kişi tarafından araştırılmaktadır. Yıkıcı bir doğa olayı olan depremin olumsuz etkilerinden korunmanın en etkili yolu tek katlı ve hafif binalarda yaşanmasıdır. Konteyner evler hafif olmasının yanında ayrıca tek katlı olmaları ile çok şiddetli depremlerde dahi hasar almamaktadırlar. Konteyner evler deprem gibi felaketlerde evlerin hasar görmesi halinde geçici konut olarak da kullanılmaktadır. Oluşan ihtiyacın bitmesi halinde ise sahip olunan konteyner satılabilmektedir. Bu şekilde kullanılmış konteynerlerin fiyatları da yeni olanlara göre daha uygun olması ile tercih edilmektedir. Konteynerin kullanılmış olması sunduğu avantajlar açısından bir azalma olmasına neden olmamaktadır.

2. El Konteyner Ev Fiyatları

Sunduğu avantajların çok olması ve uzun yıllar sorun yaşanmadan kullanılabilir olmasıyla konteyner evlere gösterilen ilgi artmaya devam ediyor. 2. El konteyner ev fiyatları da daha ekonomik maliyetle bu evlere sahip olmak isteyen kişiler tarafından tercih edilmelerini sağlamaktadır. Temel atılmasına ve yere sabitlenmesine gerek olmadığından bu evlerin taşınması mümkün olur. Bundan dolayı da oluşan ihtiyaç bittiğinde satılması da söz konusu olabilir. Konteyner evlerin tercih edilmesini sağlayan özellikleri arasında şunlar yer almaktadır.

  • Uzun inşaat süresi olmaması
  • Güvenli ve kullanışlı olması
  • Isı ve ses yalıtımlı olması
  • Geliştirilebilir özelliklere sahip olması
  • Depreme dayanıklı olması
  • Ekonomik maliyetli olması

2. El Konteyner Evler Kullanışlı Mı?

Konteyner evler kullanışlı ve bir ailenin içinde hayatını sürdürebileceği özelliklere sahip olarak imal edilmektedirler. Bu evlerin kullanışlı olma özelliğini sıfır ya da ikinci el olmaları değiştirmemektedir. Çeşitli büyüklükte olarak imalatı yapılabildiğinden 2 el konteyner ev fiyatları araştırması yapılırken büyüklüğüne de dikkat edilmesi gerekir. Konteynerin özellikleri fiyatının değişmesinde etkilidir. Ortalama ömrü 40 yıl olan konteyner evlerin düzenli bakımlarının yapılması halinde ömürleri daha fazladır.

Konteyner evler geçici konut olarak kullanılabilmektedir. Bunun yanında ayrıca yazlık, bağ evi, sürekli konut olarak da kullanılabilir. Çok fonksiyonel olan konteyner evlerin ikinci el fiyatları konusunda araştırma yapıldığında farklı sonuçlara ulaşılır. Bütçenize uygun fiyatlarla konteyner evi yapacağınız araştırma ile bulabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş