En Çok İzlenen Filmler

En Çok İzlenen Filmler

2018 Yılında en çok izlenen filmler nelerdir?, Türk halkı en çok neleri izlemiş diye yapmış olduğumuz araştırma sonucunu aşağıda sizlerle paylaşmış bulunmaktayız.

1.MÜSLÜM

6.185.949 toplam seyirci ile en çok izlenen film olma ünvanını kazanmıştır. Filmin toplam hasılatı 81.684.754 olarak açıklanmıştır. Filmde Türk arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses’in çocukluğundan yetişkinlik dönemine kadar yaşadığı sancılı hayat konu edilmiştir. Filmde eşi Muhterem Nur’a beslediği aşk da filmin ana konularındandır.

2.ARİF V 216

4.968.462 seyirci ile listenin ikinci sırasında yer almaktadır. Robot olan 216 artık insan gibi yaşamak istediğine karar verir. İnsan olmanın ona daha iyi geleceğine inanan 216 bu amacını gerçekleştirmek için dünyaya en iyi arkadaşı olan Arif’in yanına gider. Her ne kadar sıradan insanlar gibi olmak için çaba sarfetse de farklı olduğu gerçeğini hiçbir şey değiştirmez. Bu sırada beklenmedik bir şekilde aşık olur ve bu duygu ona hatalar yaptırır. Zengin bir fabrikatör 216’nın farkına varır ve onun kopyalarını yapmak ister. Bu teklifi kabul etmesiyle arkadaşı Arif ile 216’nın arası bozulur bu esnada dünya günden güne kötü bir zamanın eşiğine girer. Dünya üzerinde kötü hayaller kuran zengin fabrikatör araç olarak 216’yı kullanacaktır. Arif hem arkadaşı 216’yı hem de dünyayı kurtarabilmek için kendisini seferber eder. Bundan sonra büyük bir mücadele Arif’i bekler…

3.AİLECEK ŞAŞKINIZ

4.034.858 seyirci ile büyük bir kitle yakalamayı başarmıştır. Şımarık biri olarak büyüyen Ferhat büyüdüğünde babasına ait olan şirketin CEO’su olur. Büyümesine rağmen çocuksu tavırlar sergileyen Ferhat’ın en yakın arkadaşı ise çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda şirketin finans müdürü olan Gökhan’dır. Günün birinde ise şirket çalışanları ile gittikleri restoranda bir kız görür ve bu kız restoranın sahibinin kızı çıkar. Ferhat gönlünü kıza kaptırır fakat kız Ferhat’ın tam aksine kendini geliştirmiş, kariyer basamaklarını hızlıca çıkmış donanımlı bir kızdır. Kızın bu özellikleri Ferhat’ı oldukça zorlayacaktır ve hikaye tam da bununla alakalıdır.

4.YOL ARKADAŞIM

2.335.153 seyirci ile 4.sıradadır. Hayatında bir başarı elde edememiş, umutsuz bir adam olan Onur bütün bunların üstüne yapmış olduğu küçük bir hata sebebiyle işinden kovuluyor. Tam da bu sırada Onur’un kız arkadaşı Aysun ailesiyle Onur’u tanıştırmak için bir yemek düzenliyor ve Onur’u bu yemeğe getirmek için ısrarcı oluyor. İşten yeni kovulmuş olan Onur Ayvalık yolunda bir arkadaşa ihtiyaç duyar ve bu esnada olgunlaşmasını henüz tamamlayamamış olan, çocuksu karakteriyle Şeref ortaya çıkıyor. İşleri istedikleri gibi gitmeyince yollar beklemedikleri kadar uzamaya başlıyor. 3. sınıf konservatuar öğrencisi olan Bahar adında genç kızla karşılaşmalarının üstüne işler iyice karışıyor.

5.DELİHA 2

2.106.154 seyirci ile buluşmuştur. Aşk hayatında umduğunu bulamayan ve bulabileceğini düşünmeyen Zeliha bu sefer yönünü iyi bir kariyer yapma yönüne çevirmiştir. Yeni hedefi iyi bir aşçı olmaktır. Bunun için bir takım çabalar içine girer ve birkaç iş görüşmesi gerçekleştirir. Bu görüşmeler Zeliha’nın hayal ettiği gibi ilerlememektedir. Tam ümidini kesmek üzereyken çok şık bir restoran tarafından işe kabul edilir. Bunun üzerine Zeliha yeni bir maceranın içine girmiştir.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş