Turkcell Hesabım Bedava İnternet Nasıl Alınır?

Müşterisine önem veren operatörler arasında ilk sırada yer alan Turkcell yaptığı türlü Turkcell bedava internet paketleri 2017 de de bir çok kişinin dilinde olacağa benziyor. Müşterilerinin şikayetlerini ve gereksinimlerini dinleyip, gerekirse anketler düzenleyerek fikir alışverişi yapıp ihtiyaçlara göre kişiye özel paket tanımlamaları yapılıyor. Bunlar arasında en iyi kampanyalardan biri ise hesabım uygulaması bedava internet promosyonu oldu diyebiliriz. Benimde arasında bulunduğum oldukça yüksek bir kullanıcı kitlesi bu hediye ile daha rahat bir internet kullanımı gerçekleştiriyor. Kampanyanın asıl yapılma sebebi hesabım uygulamasının kullanımını arttırmak. Ve insanların müşteri hizmetlerini aramadan hat yapılandırması, fatura ödeme ve paket satın alma gibi işlemleri kendi cihazlarından daha rahat gerçekleştirmelerini sağlamak diyebiliriz. Biliyorsunuz ki bu uygulamadan ister faturanızı ödeyebilirsiniz isterseniz TL yükleyebilirsiniz. Ayrıca hesabım uygulamasından biten dakika, sms veya internetinizin yerine hemen ek paketlerden birini alıp iletişime ara vermeden devam edebiliyorsunuz. Hesabım uygulamasına hemen giriş yapıp bu hediyeleri almak sizin elinizde. Son yaptığı kampanya ile 1gb, 2gb, 4gb, 6gb ve 10gb bedava internet ile bütün hatları internete boğdu. Kampanya süresi bitmeden sizlerinde katılım yapmasını tavsiye ederim.

Turkcell Hesabım Uygulamasını Nasıl İndirebilirim?

Hesabım uygulamasını İos APP Store ve Google Play uygulama mağazanızdan hemen indirip kullanabilirsiniz. Turkcell Hesabım uygulamasıyla birlikte sizlerde bu uygulama üzerinde hat kullanım detaylarınıza erişebilir ve birçok detayı da bu uygulama sayesinde görüntüleyebilirsiniz. Turkcell Hesabım uygulamasında bulunan Salla Kazan kampanyasından da faydalanabilir ve her hafta düzenlenen bu kampanyayı yaparak sizlerde birçok Turkcell hediye internet paketlerine sahip olabilirsiniz.

Turkcell Hesabım uygulamasını indirebilmek için Android kullanıcılar Google Play üzerinden İOS kullanıcılar ise App Store üzerinden kullanmış oldukları cihazlara indirebilirler. Turkcell bedava internet ile sizlerde diğer paketlere göz atabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş