Connected2 Me Siber Suçlar Nasıl Şikayet Edilir?

Connected2 Me Siber Suçlar tarafından en çok şikayet alan uygulamadır. Mahkeme konusu olduğunda ip adresi tespit edilmektedir. Bu nedenle bu uygulamadan kimseyi taciz etmemeli ya da zorbalık yapmamalısınız. Eğer böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorsanız, Connected2.Me Polis ve siber suçlara nasıl şikayet edilir anlatıyoruz…

Connected2 Me Siber Suçlar

Connected2 Me Siber Suçların en çok işlendiği mecralardan birisidir demiştik. Bu uygulama üzerinden özellikle cinsel taciz suçu işlenmektedir. Ek olarak tehdit, şantaj ve diğer birçok suç uygulama üzerinden işlenir. Eğer böyle bir durumla karşı karşıyaysanız, şikayetçi olabilirsiniz. Bu şikayetinizi de Cimer, Siber Suçlar birimi ve direkt mahkeme aracılığıyla da işleme koyabilirsiniz.

Connected2 Me İp Adresi Bulunur Mu?

Connected2 Me İp Adresi, yetkili merciler tarafından bulunabilmektedir. Her ne kadar Connected2.Me Türkiye Temsilciliği olmasa da, ciddi durumlarda bürokratik yazışmalar ve resmi taleplerle gerekli bilgiler alınabilmektedir. Ek olarak Connected2.Me Konuşma Kayıtları tutmakta ve ip adreslerini yedeklemektedir. Dolayısıyla Connected2 Me İp Adresi Bulunur Mu sorusunun cevabı evettir.

Connected2.Me Savcılık Suç Duyurusu Nasıl Yapılır?

Connected2.Me savcılık şikayetinde bulunmak için, yapmanız gereken bir takım detaylar bulunmaktadır. İlk olarak konuşmaların ekran görüntüsünü alın.

  • Ardından anonim olsa dahi kişinin profilinin (anonim adının) ekran görüntüsünü alın.
  • Konuşma içerisinde kendisinden telefon numarası gibi bilgileri edinmeye çalışın.
  • Eğer telefon numarasını vermiyorsa, sosyal medya hesaplarını talep edin.

Tüm bu delilleri topladıktan sonra Adliyeye giderek şikayetçi olun. Dava dosyasına mutlaka bu ekran görüntülerini çıktı olarak ekleyin. Sizin vermiş olduğunuz görüntülere ek olarak Mahkeme talebiyle Connected2.Me Konuşma Kayıtları da uygulamadan talep edilecektir.

Eğer mahkemeye giderek dava açamıyorsanız, ekran görüntüleriyle beraber EGM Online İhbar sayfasından da şikayetçi olabilirsiniz.

Connected2.Me Konuşma Kayıtları

Connected2.Me Konuşma Kayıtları, uygulama tarafından saklanmakta ve sadece adli mercilerle paylaşılmaktadır. Bireysel olarak talep ettiğinizde / istediğinizde size bu kayıtlar verilmez fakat Connected2.Me Polis ya da mahkeme talebiyle konuşmaları belgeler halinde iletir.

Connected2.Me Türkiye Temsilciliği var mı?

Connected2.Me Türkiye Temsilciliği maalesef bulunmamaktadır. Lakin Connected2 Me Siber Suçlara konu olduğu takdirde, uluslararası anlaşmalarla resmi yazışmalar gerçekleştirilir. Bu sayede ip adresi bulunur. Bu sebeple Connected2.Me Anonim Bulma sizin için imkansızken, güvenlik güçleri tarafından da oldukça kolaydır.

C2 De Anonim Bulunur Mu?

Connected2 Me Siber Suçlar işlendiği takdirde evet, mahkeme kararıyla bulunabilmektedir.

Eşimin Whatsapp Mesajlarını Nasıl Takip Edebilirim Ücretsiz yazımız da ilginizi çekebilir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş