Instagram Konum Ekleme

Günde milyonlarca fotoğrafın ve videonun paylaşıldığı sosyal platformlardan biri olan Instagram’da konum ekleme özelliği ile artık fotoğraflarınızın nerede çekildiğine dair ek bilgiler ekleyebileceksiniz. Sosyal medya hesaplarından biri olan instagram son zamanlarda sık sık güncellenmektedir. Bu güncellemeler arasında bulunan özelliklerden biride konum eklemedir. Peki instagram konum ekleme nasıl yapılır? hesabınızdan konum eklemek için fotoğraf çektikten sonra ve bazı ayarlamalardan sonra sayfanın üst tarafında ileri simgesine dokununuz. Daha sonra açılan bölümden Haritaya ekle özelliğini seçerek etkinleştiriniz burada Konum Adı seçeneğine dokununuz. Konumunuza yakın yerleri göreceksiniz. Arama seçeneğini kullanarak bulunduğunuz yerin konumunu tam olarak seçebilirsiniz. Instagram’a fotoğraf yüklerken konum ekle seçeneğine dokunduğunuz halde konumlar görülmüyorsa, Instagram konum özelliğiniz açık olmadığı içindir. Bu özelliği açmak için telefonunuzun ayarlar bölümünü açınız. Ekranda açılan konum servisleri > GPS uydularını kullan veya Kablosuz ağları kullan seçeneğine dokunarak açınız.

Sahte Konum Nasıl Eklenir?

Instagram’da fotoğraflara veya videolarınıza sahte konum eklemek istiyorsanız, GPS açıp ve ardından konum ekleme işlemi yaptıktan sonra arama yerine nereyi eklemek istiyorsanız orayı yazınız. Ardından seçmiş olduğunuz sahte konum otomatik olarak eklenecektir.

İlk etapta arama kutusuna nereyi sahte konum olarak eklemek istiyorsanız onu yazınız. Alt kısımdan listede çıkan seçenekler arasından istediğiniz bölgeyi seçip fotoğrafınıza veya videonuza konum olarak ekleyebilirsiniz. Bu durumda başkaları sizlerin o bölgede çekildiğine dair bir his uyandırabilirsiniz.

Sizlerde bu şekilde Instagram’da sahte konum veya normal mevcut olan konumuzu videolarınıza, fotoğraflarınıza hatta Instagram hikayelerine ekleyebilirsiniz. Instagram’da konum ekledikten sonra, profiliniz herkese açık ise başkaları o konum hakkında araştırma yaptığı takdirde sizleri de kolaylıkla bulabilir. Bunun için Instagram günümüzün en değerli nimetlerinden biri oldu. Sizlerde daha önceden bulunduğunuz mekanda birini arıyorsanız Instagram konum sayesinde bulabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş