SGK, SSK, Bağ-Kur Emeklisine Beklenen Müjdeli Haber Geldi! 3 Gün İçerisinde Başvuru Yapanlara Ek Ödeme Verilecek!

Emekli vatandaşlara ek ödeme olarak verilmiş banka promosyonu ödemelerinde Başvuru için tek bir şart arıyor. Şart ise maaşınızı bankaya taşımak ve de 3 sene boyunca kalma şartı vermektir. Bankalar kendi belirlemiş olduğu politikalara göre farklı tutarlarda ödeme yapmakta. Bankalar yakınını geçirmiş emekli vatandaşlara daha yüksek promosyon ödemesi vermekteyken Ek fatura ödeme talimatı vermek için de promosyon ödemesini arttırıyor.
Bir çok emekli vatandaşın sene sonunda yapılacak olan zamları büyük bir heyecanla beklemekteyken aynı zamanda banka promosyon süreci devam etmekte. Emeklilere 3 sene de bir ödenmiş olan banka promosyonu için farklı farklı bankada kampanya bulmakta. Emekli vatandaşlara göre verilmiş promosyon ödemeleri ayno zamanda fatura ödeme talimatı vermek ve ya bir yakınınızı tercih ettiğiniz bankaya götürmek promosyon ödemesini artmasında destek oluyor. Emekli vatandaşlara banka promosyonu için tek şart bulunmakta. Şart seçmiş olduğunuz bankaya maaşınızı taşımak ve de 3 sene boyunca bankada kalma şartı vermektir.

EMEKLİ VATANDAŞLAR EMEKLİ PROMOSYONUNU NASIL ALACAKLAR?
Emekli vatandaşlara promosyon ödemesi 2018 senesinden bugüne kadar bankalar tarafından 3 sene de bir olarak yapılmakta. Promosyon ödemesi almak için emekli maaşınızı Seçiş olduğunuz bankaya taşımak ve de bankada kalmak için 3 senelik sözleşme imzalamak gerekmekte. Taahhüt vermiş emekli vatandaşların hesabına maaşlarına göre promosyon tutarı 3 gün içerisinde yatırılacak. Sonrasında başka bir bankanın teklifinin daha cazip gelmesi durumunda promosyon tutarını geri iade ederek sözleşmeyi bozmak da mümkündür.

 

 

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş