Tribeksol Kullananlar Yorumları

Tribeksol kullananlar yorumları, internet üzerinde sık sık ilacı kullanmadan önce sorulmaktadır. Ağzı yoluyla alınan ilaç ağrı giderici özelliklere sahip olup farklı hastalıkların, rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.

Bu yönüyle pek çok kişi kullanmadan yorumları okuyarak nelerin belirtildiğini görmek ister. Her ne kadar internette bulunan web sayfalarında kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün olsa da bunları dikkatli şekilde okumanız gerekir.

Çünkü ilaçlar hastalara özel şekilde reçete edildiğinden herkeste aynı sonuçlara sahip olmayabilir. Bunun dışında Tribeksol B12 kullanımı yanlış yapılmışsa olumsuz görüşler ya da hatalı kullanım önerileri verilebilir.

Dolayısıyla ilaç hakkında bilgi almak istiyorsanız doktorunuza ve eczacınıza danışmanız tavsiye edilir.

Tribeksol Kullananlar Yorumları

Tribeksol kullananlar yorumları, genel itibariyle fikir verici ve olumlu yöndedir. Bu yorumları okuyarak bilgi edinebilirsiniz. Fakat kesinlikle doktor kontrolü dışında kullanmanız tavsiye edilmez.

  • Şeker hastasıyım, sinir hasarı oluşmaya başlamıştı. Doktorumun erken teşhisiyle bu ilaca başladım. Tribeksol Kullananlar Yorumları okusanız bile, doktor kontrolü olmadan kesinlikle kullanmayın.
  • Çok kısa sürede eklem iltihabını geçirdi.
  • Kalp kası bozukluğum olduğu için kullanıyorum, genel olarak memnunum.
  • Sinir hastasıyım ve sinirlerimde iltihap mevcut. Doktor kontrolünde 3 aydır kullanıyorum. Faydasını gördüm. Doktorunuz yazarsa düzenli kullanmanızı öneririm.

Tribeksol Nedir?

Tribeksol içerisinde her bir tablet 250 mg B1 vitamini, 250 mg B6 vitamini ve 1 mg B12 vitamini içerir. İlaç çabuk yorulma, unutkanlık, kuvvetsizlik, titreme gibi genel şikayetlerde yararlanılır. Bunların dışında,

  1. Sinir iltihabı,
  2. Şeker hastalığına bağlı sinir hasarı,
  3. Sinir ağrısı,
  4. Zona durumu,
  5. Eklem iltihabı,
  6. Eklem çevresi iltihabı,
  7. Kas ağrısı,
  8. Kramp ve romatizmal hastalıklar,
  9. Kalp kası bozukluğu,
  10. Radyasyon hastalığı,

Dahil pek çok yerde tedavi için kullanılmaktadır. Tribeksol ne için kullanılır listesinde bu nedenle birçok madde yer alır. Dolayısıyla hastalar tarafında bilinçsiz bir şekilde alınmaması, doktor gözetiminde kullanılması gerekir.

Tribeksol Kullananlar Yorumları ve Tribeksol İçeriği

Tribeksol kullananlar bununla ilgili yorumları internete bırakabilir. Ancak belirttiğimiz üzere bunlar hastaları hatalı yönlendirebilir. İlaç hakkında bilgi almak istiyorsanız doktorunuza veya eczacınıza gidebilirsiniz. Kullanma talimatı incelendiğinde etkin maddesinin 250 mg B1 vitamini, 250 mg B6 vitamini ve 1 mg B12 vitamini olduğu görülür.  Yardımcı maddeleri arasında,

  1. Povidon K 90,
  2. Mikrokristalin Selüloz,
  3. Kroskarmelloz Sodyum,
  4. Susuz Laktoz,
  5. Magnezyum Stearat,
  6. Opadry OY-24931 Pink,

Yer almaktadır. Prospektüs bilgisine göre ilaç günde 1 film kaplı tablet halinde alınır. Sıklıkla bir ile birkaç hafta süresince reçete edilir. Yeterli miktarda sıvı ile bütün olarak yutularak yararlanılır.

Tribeksol Yan Etkileri Neler?

Tribeksol kullananlar yorumları ilacın yan etkisini öğrenmek için de sorulmaktadır. İlacın prospektüsüne göre söz konusu etkiler arasında şunlar vardır;

  1. Kızarıklık ve içi su dolu kabartılar
  2. Döküntüler
  3. Yüzde şişme
  4. Hırıltı ile beraber nefes alıp verme zorluğu
  5. Ciltte kabarıklık
  6. Baş dönmesi
  7. Baş ağrısı
  8. Periferal nöropati
  9. Somnolans
  10. Parestezi
  11. Aspartat aminotransferazda artış
  12. Kan folat düzeylerinde azalma
  13. Bulantı
  14. İshal ve hazımsızlık
  15. Karın ağrısı
  16. Anormal idrar kokusu

Tribeksol yan etkileri prospektüs bilgisine göre bu şekildedir. Kullanım sırasında gözlemlerseniz, en kısa sürede hastaneye gitmeniz gerekir. Doğru bir tedavi için ilaç doktor gözetiminde alınmalıdır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş