Songül Güner, Dağlara mı yazdın ile İnci Tanelerinde yürek dağladı

Türkiye'nin İnci Taneleri Dizisi Gündemde

İnci Taneleri Dizisi ve "Dilber" Karakteri

Türkiye'nin dizi sektörüne hızlı bir giriş yapan İnci Taneleri dizisi, 5. bölümüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, özellikle "Dilber" karakteri ve Dilber dansıyla gündemde yerini koruyor. Her bölümde farklı bir konuya odaklanarak izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor.

Songül Güner Kimdir?

Türk Halk Müziği sanatçısı Songül Güner'in seslendirdiği "Dağlara mı yazdın?" türküsü izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Peki, Songül Güner kimdir, nereden gelmektedir? 1982 yılında dünyaya gelen ve 42 yaşında olan Songül Güner, aslen Kadirli doğumludur. Haliç Üniversitesi Konservatuvarı'ndan yüksek lisans derecesi ile mezun olmuştur.

"Dağlara mı Yazdın" Türküsü Sözleri

Songül Güner'in seslendirdiği "Dağlara mı yazdın" türküsünün dokunaklı sözleri şöyledir:

"Dağlara mı yazdın Sulara mı yazdın Rüzgara mı yazdın Tez unuttun beni Dağlara mı yazdın Sulara mı yazdın Rüzgara mı yazdın Tez unuttun beni Hayli zaman oldu ne aradın sordun Hayli vakit doldu gelmedin durdun Hasreti hançeri sineme vurdun Demem o ki zalım sen beni yordun."

Bu yazımızda İnci Taneleri dizisinin gündemdeki yeri ve Songül Güner'in kariyeri hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş