Bu Dua Sayesinde Evlendim

Bu dua sayesinde evlendim Kadınlar Kulübü son zamanlarda evlenmek isteyen kadın erkek fark etmeden herkesin en çok araştırdıkları konular arasında yer almaya devam ediyor. Kısmeti bağlı olanlardan hayırlı bir evlilik yapamadığı için dertli olan herkese kadar birçok dua ile evlilik umutlarının yeşermesi merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Bu dua sayesinde evlendim hangi duadır?

Acilen evlenmek için dualar genel olarak incelenecek olduğu zaman daha çok Cuma günleri okunduğu da biliniyor. Cuma sela verilmesi ardından Cuma namazına kadar olan sürede okunan dualar daha çok kabul edildiğine inanılıyor. Kısmetinin bağlı olduğuna inanan kişilerin bir bardak temiz bir su alarak 101 kere aşağıda yer alan duayı okuması ve o suyu içmesi gerekir.

  1. Duası : “İnnâ Fetahnâ Leke fethan-mübina. Ve fütihatis-semâiü fekânet ebvabâ.”
  2. Anlamı:“Muhakkak ki Biz, sana apaçık bir fetih verdik. Gök de açılmış, kapı kapı olmuştur.”

Yukarıda yer alan dua 21 gün boyunca 101 kere bir bardak su içerisine okunur ve bu su aralıksız boyunca içilir. Böylece yapılan yorumlara bakılacak olduğu zaman kişilerin kısa sürede evlendikleri gibi detaylar öne çıkar. Bu yüzden de evlenme düşüncesinde olan herkesin en büyük umudu olarak yer alır. İşte Bu dua sayesinde evlendim diyenlerin ettikleri dualar ve diğer detayları…

21 Günde Evlenme Duası Kimler İçin Uygundur?

Denenmiş sevdiğinle evlenme duası olarak da bilinen bu duanın kimler için uygun olup olmadığı da araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu yüzden de kişilerin 21 günde evlenme duası okuması için;

  1. Evlenmek isteyen
  2. Kısmetlerini  bağlı olduğuna inanan
  3. Sevgi, saygı ve huzur isteyen
  4. Bu dua sayesinde evlendim
  5. Evlilik için doğru kişiyi bulamadıklarına inanan herkes için etkili bir dua olduğu da biliniyor.

21 Günde Evlenme Duası Faziletleri

Taha Suresi okudum evlendim duasının faziletleri genel olarak incelenecek olduğu zaman çok iyi kısmet açıcı konumda yer aldığı da gözlerden kaçmıyor. Bu güne kadar en evlenmesi imkansız denilen kişi için dahi etkili bir dua olmuştur.

Kısmetinin bağlı olduğuna inanan kişilerin dahi 21 günde evlenmesine yardımcı olan bir dua olurken bir yandan da doğru kişi ile karşılaşamadığına inanan kişilerin artık doğru kişiler ile karşılaşmasına yardımcı olur.

Evlenme düşüncesinde olan kişiler her ne kadar benim neden karşıma doğru kişi çıkmıyor diye dert ediyor olsa bile yine de birçok kişinin hayatında ne kadar olumlu etkiler sunan bir yapısı olduğu da gözlerden kaçmıyor.

Bu yüzden de evlenme düşüncesinde olan herkesin bu duayı 21 gün boyunca aksatmadan da yerine getirmesi gerekiyor.

Bu Dua Sayesinde Evlendim Duası

Tesirli kısmet açma duası kısmında Taha suresi en başta yer alıyor. Tabi ki bu nokrada kişilerin bir yandan inanarak Taha suresinden yardım almaları, bir yandan okuma şekillerine dikkat etmeleri bir yandan da inançlı bir şekilde Allah’a sığınarak gerçekten evlenmek için harekete geçmeleri gerekir.

Bu güne kadar her kim denemeyi tercih ettiyse etsin evlenmesi en imkansız olan konumdaki kişilerin dahi evlenmesine vesile olan bir dua olmasından ötürü kısmet açma konusunda her zaman ilk sıralarda yerini alır.

Hayırlı Evlilik İçin Denenmiş Dua Diyanet

Sevdiğinle evlenmek için dua kısmında diyanet kanadından da gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman Taha suresi yerini alır. Bu sure zaten 21 günde evlilik fırsatı sunarak insanların kapalı olan bahtlarının açılması gibi detaylara yardım ettiği de biliniyor. Bu yüzden de evlilik aşamasına geçmek isteyen herkesin ilk tercihi bu duadır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş