Instagram Fake Hesap Bulma : Tüm Fake Hesapları Ortaya Çıkarın!

Instagram fake hesap bulma nasıl yapılır? Instagram fake hesap bulma nasıl yapılır? Instagram üzerinde milyonlarca sahte hesap yer alıyor. Platformu kullanan pek çok kişi sahte hesapları bulmak için farklı yöntemlerden yararlanıyor. Instagram uygulamasının yaygın olarak kullanılması ile bu kullanıcıların da sayısı artmıştır.

İnstagram fake hesap bulma yöntemleri sahte hesaplara ulaşma konusunda destek verebilir. Kullanıcılar özellikle kendi hesaplarını kullanmadan başka bir hesap üzerinden profilleri kontrol etmek isteyebilir. Kullanan kişilerin kendi gerçek profilini kullanmadan başka bir profil oluşturarak yaptığı bu eyleme sıklıkla rastlanılıyor.

Instagram Fake Hesap Bulunabilir Mi?

Instgaram uygulamasında birçok kullanıcı sahte hesaplarla karşı karşıya kalabiliyor. Fake hesapların gerçekte kime ait olduğunun bulunup bulunamayacağı da merak edilen konular arasındadır.

Instagram fake hesap bulma uygulaması adı altında birçok uygulama hizmet vermektedir. Ancak bu uygulamalar her zaman doğru sonuç vermemektedir. Fake hesap kimin olduğunu bulmak için detaylı bir inceleme gerekebilir. Fake hesap isimleri sahte hesapların en önemli özelliklerinden bir tanesidir. Bu hesaplarda profil fotoğraflarını büyüterek daha net bir kalitede görüntü elde edebilirsiniz.

Instagram Fake Hesap Nasıl Bulunur?

Instagram fake hesap kime ait olduğunu bulmanın farklı yöntemleri bulunur. Fake hesapları bulabilmek için;


  • İnstagram sayfasında şifremi unuttum seçeneğine tıklayın.
  • Bu bölüme sahte hesabın kullanıcı ismini yazın.
  • Ekran üzerinde şifre yenileme işleminin gerçekleşmesi için bağlantı mesajı gözükecektir.
  • Gönderilen mail adresinin tamamı gösterilmez. Sahte hesabın kime ait olduğuna dair bir fikriniz varsa maile bakarak karar verebilirsiniz.

Sahte hesabı açıp kullanan kişi sahte bir mail adresi alarak oluşturduysa kişiyi bulmak daha da zor hale gelebilir. Yukarıda yer alan yöntem sahte hesap sahibinin kim olduğunun tahmin edildiği durumlarda ortaya çıkar. Bu yöntem üzerinden mail adresi sahte olan kişinin e posta karşılaştırmasını yapabilirsiniz.

Kullanıcılar genel olarak kullandıkları mail adresleri ile kendi Instagram hesaplarını açmaktadır. Sahte hesap açan kişiler sahte hesabı açabilmek için sahte bir mail adresi alacaktır.

Instagram Fake Hesap ile Karşılaşırsak Ne Yapmamız Gerekir?

Kullanıcıların çok sık karşılaştığı hesaplar sahte profillerdir. Birçok kullanıcı sahte hesaplar üzerinden takip edilir. Sahte hesapların en çok kime ait olduğu da merak konularından bir tanesidir.

Sahte hesapla karşılaşan bir Instagram kullanıcısı fake olduğunu düşündüğü hesapları mutlaka şikayet etmelidir. Sahte olduğu düşünülen hesabın şikayet edilmesiyle sorunun önüne geçebilirsiniz. Instagram yapılan şikayetler doğrultusunda sahte hesapları tespit eder ve kapatır. Sahte hesapla ilgili şikayet aldığınız zaman hesap direkt kapanmayacaktır. Şikayet edilen sayfalar uygulama tarafından gözden geçirilir. Birden fazla şikayet alması durumunda hesap inceleme altına alınır. Sahte olduğu tespit edilen hesaplar kapatılır.

Fake Hesap Nasıl Şikayet Edilir?

Kullanıcılar kendi adına açılmış sahte hesap ile karşılaşırsa Instagram ile iletişime geçmesi gerekir. Kendi adınıza sahte hesap açıldıysa şikayetlerinizi bu yönde yapabilirsiniz. Instagram bu gibi durumlarda sizlere şikayet formu yollayacaktır. Bu şikayet formunu doldurarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. İster form doldurarak isterseniz fake hesap sorgulama araçları ile sorunu kısa sürede sona erdirebilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş