Sırbistan Araba Fiyatları, Sırbistan 2.El Güncel Araba Fiyatları

Sırbistan araba fiyatları, Sırbistan güncel araba fiyatları. Sırbistan para birimi olan Sırp Dinarı, Euro karşısında uzun zamanlar sabit kalmıştır. Bu sebeple burada araba almak oldukça kolaydır. Hem tarihi hem doğal güzellikleri sebebiyle Sırbistan her yıl binlerce turist ağırlayan bir ülkedir.

Seyahat etmek isteyenler için de oldukça uygun olmakla birlikte birlikte Sırbistan araba fiyatları da oldukça uygundur. Sıfır ve 2. El otomobil fiyatları da oldukça uygundur. Bu sebeple insanlar lüks arabalar tercih etmektedir. Asgari ücretle çalışan biri rahatça birkaç ayda araba alabilmektedir.

Bu yazıda Sırbistan sıfır araba fiyatları ve 2. el araba fiyatlarından bahsedilmektedir.

Sırbistan’da Otomobil Fiyatları

Sırbistan’da genellikle BMW veya Mercedes marka arabalar tercih edilmektedir. Çünkü burada bu marka araçlar oldukça uygun fiyata satılmaktadır. Bu sebeple de bu arabalar Sırbistan’da çok fazla satılmaktadır. Yani lüks araçlar daha çok tercih edilmektedir.

Örneğin 2018 Renault Megane Intens model araba 12.500 euro iken, 2017 BMW 520D XDRIVE M HuD model araba 35.900 eurodur. 2022 Kia Sportage 1.6 T-GDI model araba ise 29.000 eurodur. Sırbistan’da sıfır araba fiyatları genel olarak 20.000 euro ile 40.000 euro arasında değişmektedir.

Sırbistan’da Mazot Fiyatları

Sırbistan’da benzin fiyatı 1,539 euro iken mazot fiyatı 1.745 eurodur. Ucuz benzin fiyatları arasında Balkan ülkeleri arasında 5. Sırada Sırbistan yer almaktadır. En pahalı sıfır arabalar Belgrad’da bulunduğundan kişiler başka şehirlerden araba almaktadır. Ülkemize nazaran Sırbistan’da mazot daha pahalıdır. Türkiye’de 1200 euro iken Sırbistan’da 1650 eurodur.

Sırbistan 2. El Araba Fiyatları

Ülkemize yakın olduğu için ve uygun otomobil fiyatlarından dolayı ülkemizde Sırbistan otomobil fiyatları merak edilmektedir. Sırbistan’da otomobil fiyatları çok ucuz olduğundan asgari ücretle çalışan biri bile araba alabilir. Bazı şehirlerde araba fiyatları daha fazladır. Sırbistan 2. el araba fiyatları da haliyle sıfır arabalar gibi oldukça uygundur.

Örneğin 2014 Audi A3 Sportback model araba 13.000 euro, 2014 BMW X3 XDRIVE Xline Aut Led model otomobil 22.490 euro ve 2011 Suzuki Alto 1.0 J.EDINSTVEN model ise 3.990 eurodur.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking güncel giriş kingroyal kingroyal giriş madridbet giriş